Ga direct naar de inhoud

Werken bij Mei

Welkom bij Mei.
We are your friends!

In ons stoere kantoor in de Schiecentrale in Rotterdam werken wij elke dag samen aan gave projecten. Op deze pagina krijg je een indruk hoe een dag bij Mei er uit kan zien: ontwerpen, scrummen, projectbezoeken en samen lunchen. We houden van hard werken, maar maken ook veel tijd voor events, inspirerende Mei Talks, of een potje (tafel)voetbal.

This content is available after accepting the cookies.

Wij zien jou, zie jij Mei?

Zoals in onze gebouwen, staan mensen ook binnen onze organisatie centraal. We willen met en óp elkaar kunnen bouwen. Werk je liever alleen, ongehinderd door meningen van anderen? Dan zit je bij Mei verkeerd. Wij geloven – nee, wéten – dat je samen tot betere oplossingen komt. Verbinden en samenwerken staan daarom aan de basis van ons bedrijf. We werken in teams waarin iedereen zijn unieke steentje bijdraagt…

Solliciteren?

 • Reageer

  Ben je enthousiast over één van onze vacatures? Solliciteer dan direct via de button bij de vacature. Maak daarbij jouw talenten en ambitie zichtbaar!

 • Selectie

  Ons recruitmentteam bestaat uit ervaren architecten. Met aandacht bekijken zij jouw sollicitatie. Je ontvangt binnen twee weken een reactie.

 • Kennismaken

  Zien wij een match tussen jou en Mei, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Hierin willen we jou leren kennen, kan jij Mei ontdekken en bespreken we de mogelijke toekomst.

Animatie van de tekst “vacatures”

01 slides

Mei werkt aan het nieuwe ‘wij’

Wij ontwerpen in de eerste plaats voor mensen. Voor buurtbewoners. Voor gemeenschappen. Door oog en aandacht te hebben voor de context, ontstaan er betere gebouwen, buurten en steden. Vriendelijke, verbindende gebouwen. Mensengebouwen. Helaas zijn we daarin onderscheidend, want graag zien we dat meer partijen de verantwoordelijkheid nemen om nieuwe wegen te zoeken. Geen snelwegen, maar verbindingswegen. Onze missie? De realisatie van nieuwe waarden. We zijn daarin uitgesproken, behoren tot de voorhoede, nemen initiatief en tonen lef…

Gepubliceerd op:
 • Nieuws
 • publicatie

Mei groeit, jij bloeit

Samen groeien we verder, jij en Mei. Bij Mei krijgt talent namelijk alle ruimte om verder te ontwikkelen. Wij zíen jouw expertise, toewijding en leergierigheid en beantwoorden dit met voldoende uitdaging en groeimogelijkheden…

Fenix I

Van monumentale overslagloods naar gedurfd icoon voor Rotterdam

 • Project

“We willen talent zo veel mogelijk ruimte bieden. Als Talent & Performance manager werk ik aan nieuwe ideeën op het gebied van HR, leren & ontwikkelen en leiderschap, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen en de organisatie kan groeien.”

Fun facts!

 • 34 gemiddelde leeftijd

  Met de jongste van 20 en de oudste van 62 hebben we een grote diversiteit aan kennis en ervaring. Talk about babies and dinosaurs!

 • 35 mensen

  Zetten zich dagelijks in voor Mei. Met zo veel betrokkenen is het elke dag feest op kantoor! Iedereen is uniek en maakt op zijn eigen manier onderdeel uit van team Mei.

 • 68 % parttime vs 32 % fulltime

  Kinderen, sporten, hobby’s… Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk! De meeste collega’s werken dan ook parttime bij Mei.

 • 12 nationaliteiten

  Niet alleen onze projecten zijn grensverleggend! Met een open blik leren we van elkaar. Wat breng jij mee?

Gepubliceerd op:
 • Nieuws
 • event

SAWA

Het gezondste gebouw van Nederland

Nieuwsgierig of jij bij Mei past? We maken graag tijd voor je.

Je kunt ons bellen op 0104252222 of mailen naar info@mei-arch.eu. Tot snel!