Hallo,

Wij zijn Mei!
In ons stoere kantoor in de Schiecentrale in Rotterdam werken wij elke dag samen aan gave projecten. Op deze pagina krijg je een indruk hoe een dag bij Mei er uit kan zien: ontwerpen, scrummen, projectbezoeken en samen lunchen. We houden van hard werken, maar maken ook veel tijd voor events, inspirerende Mei Talks, of een potje (tafel)voetbal. Welkom bij Mei......We are your friends!

Vacature: Projectarchitect Transformatie

Vacature: Projectarchitect Rusland

Carmen Aanen-Meuldijk

office & HR manager

Nieuwsgierig of jij bij Mei past? Kom langs voor een kopje koffie, of Zoom even in! Je kunt me bellen op 010 4252222 of stuur een mailtje naar het adres hieronder. Tot snel!

jobs@mei-arch.eu

Vacature: Technisch Ontwerper (NL)

Vacature: Revit-BIM-modelleur (NL)

Behind the scenes:

The Great Mei Bake Off

Wie bakt de mooiste Mei taart?
Behind the scenes:

Projecten

Van herbestemming tot stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouwconcepten
Behind the scenes:

Stage bij Mei

Vlog door Ceylan Yazici

Interview met Fatima

Fatima el Hadji

Hi Fatima, in januari ben jij als trainee bij Mei begonnen, maar inmiddels werk je als junior designer. Merk je veel verschil?
Dat valt eigenlijk wel mee. Ik ben na mijn master begonnen aan het traineeship, maar omdat ik al veel kennis meedroeg, werd het al snel specialistischer en kreeg ik meer verantwoordelijkheden. Dat is eigenlijk heel natuurlijk overgegaan in een junior-functie.

Wat trekt je aan in het werken bij Mei?
Vooral transformatieprojecten vind ik erg leuk. Ik vind het mooi om te zien hoe Mei met de ‘ziel’ van het gebouw werkt en de verschillende tijdlagen zichtbaar houdt. Om het beste resultaat te bereiken, werken we veel samen. Dat gaat echt op een Nederlandse manier; gezellig maar to-the-point. Iedereen heeft zijn eigen skills en het is leuk om te merken dat jouw bijdrage echt gewaardeerd wordt.

Wat is tot nu toe je leukste ervaring bij Mei?
Dat ik mee mocht naar Marseille was wel echt een mooie kans. Omdat Frans één van mijn moedertalen is, kon ik niet alleen op technisch gebied, maar ook taalkundig bijdragen aan een belangrijke presentatie. Het voelt als een uitwisseling; ik leer Nederlands van mijn collega’s, en kan tegelijk iets teruggeven door mijn eigen achtergrond.

Behind the scenes:

Mei in top 10 beste architectenbureaus van Nederland

Toonaangevend in binnen- en buitenland
Behind the scenes:

Teamexcursie

Meitour naar WEST507