Hallo,

Wij zijn Mei!
In ons stoere kantoor in de Schiecentrale in Rotterdam werken wij elke dag samen aan gave projecten. Op deze pagina krijg je een indruk hoe een dag bij Mei er uit kan zien: ontwerpen, scrummen, projectbezoeken en samen lunchen. We houden van hard werken, maar maken ook veel tijd voor events, inspirerende Mei Talks, of een potje (tafel)voetbal. Welkom bij Mei......We are your friends!

Trainee architectuur

Vacature Stedenbouwkundige

Carmen Aanen-Meuldijk

Office & HR manager

Nieuwsgierig of jij bij Mei past? Kom langs voor een kopje koffie, of lunch een keer mee! Je kunt me bellen op 010 4252222 of stuur een mailtje naar het adres hieronder. Tot snel!

c.aanen@mei-arch.eu

Vacature projectarchitect

Vacature BIM-modelleur/Autocad-tekenaar

Behind the scenes:

Winnaars pubquiz 2018

De jaarlijkse pubquiz tijdens het Eindejaarsdiner is gewonnen door team Tosti!
Behind the scenes:

Mei loves video

Check meer dan 40 video's op ons Vimeo account

Interview met Chris

Chris Idema

Hey Chris, hoe vind je het om bij Mei te werken?

De hoge dynamiek in het kantoor vind ik heel prettig. Een week varieert van maandag een gevelontwerp maken, dinsdag de plattegrond en vervolgens op woensdag overleg daarover met de adviseurs. En dan niet van 1 project, maar een stuk of 5. Je leert hierdoor makkelijk te switchen en flexibel te zijn.

Ik vind het team van Mei heel leuk, een multi-nationaal team, iedereen heeft een eigen geschiedenis, herkomst, kennis en kunnen. Dit maakt je niet alleen als persoon beter, maar ook het product dat wij als team neerzetten. En daar zijn we dan ook met z’n allen trots op. We hebben een echte deelcultuur!

Wat is je favoriete Mei project?

Daar kan ik echt niet uit kiezen. Ik heb inmiddels gewerkt aan meer dan 20 projecten waar ik allemaal veel van heb geleerd. Uit projecten die voorbij de haalbaarheidsstudie gaan en echt uitgevoerd gaan worden haal ik wel de meeste voldoening.

Heb je nog een tip voor mensen die bij Mei willen werken?

Maak een goed portfolio dat echt laat zien wie je bent! Wij kijken verder dan iemand z’n skills, we willen graag zien of iemand goed in het team past. We zoeken mensen die een stapje verder durven gaan en met een eigen mening en stijl het kantoor beter kunnen en willen maken.

Mei in drie woorden: dynamisch, rauw en informeel.

Behind the scenes:

Een week van een projectarchitect bij Mei

Je begint de week op maandagochtend met het planningsoverleg. Je werkt aan meerdere projecten. Voor een transformatieproject beleg je dinsdag met het interne ontwerpteam een scrumsessie om een belangrijk ontwerpvraagstuk op te lossen. Voor een ander project ben je op de bouwplaats in overleg met de uitvoerende partijen in verband met de esthetische begeleiding. Om de vergunningsaanvraag van een nieuw project zo soepel mogelijk te laten verlopen heb je woensdag een afspraak bij de gemeente. Soms ga je alleen op pad, de andere keer samen met een senior architect of bouwkundige. Je stuurt een team van junior architecten aan om deelontwerpen uit te zoeken. Tussendoor overleg je met het PR-team over een publicatie van een project waar jij een belangrijke bijdrage aan hebt geleverd. Bruisende werkdagen, maar je geniet ook even van de rust tijdens de verse en gezamenlijke lunch. Aan het eind van de week heb je alle projecten weer een stuk verder gebracht, en heb je, samen met de opdrachtgever, een belangrijke knoop doorgehakt. Misschien is dit wel een goed moment om met je collega’s een borrel te gaan drinken of een potje tafelvoetbal te spelen.

Behind the scenes:

VR-Fun

Test van ons nieuwste project met de Oculus Rift

Lekker lunchen

Zin om een keer aan te schuiven?
Aan onze elf meter lange lunchtafel genieten we elke dag met het hele team van een verse gezamenlijke lunch. Wil je ook een keertje mee-eten? Goed plan! Bel Carmen en vertel waarom je graag kennis zou willen maken met Mei. Wie weet zien we elkaar snel.
Behind the scenes:

Teamexcursie

Antwerpen here we come
Behind the scenes:

Ben jij onze nieuwe office buddy?

Roommate gezocht voor ons nieuwe kantoor in Fenix I