Hallo,

Wij zijn Mei!
In ons stoere kantoor in de Schiecentrale in Rotterdam werken wij elke dag samen aan gave projecten. Op deze pagina krijg je een indruk hoe een dag bij Mei er uit kan zien: ontwerpen, scrummen, projectbezoeken en samen lunchen. We houden van hard werken, maar maken ook veel tijd voor events, inspirerende Mei Talks, of een potje (tafel)voetbal. Welkom bij Mei......We are your friends!

Vacature projectarchitect

Internship

Carmen Aanen-Meuldijk

Office & HR manager

Nieuwsgierig of jij bij Mei past? Kom langs voor een kopje koffie, of lunch een keer mee! Je kunt me bellen op 010 4252222 of stuur een mailtje naar het adres hieronder. Tot snel!

c.aanen@mei-arch.eu
Behind the scenes:

VR-Fun

Test van ons nieuwste project met de Oculus Rift
Behind the scenes:

Mei loves video

Check meer dan 40 video's op ons Vimeo account

Interview met Chiel

Chiel Bikker

Hey Chiel, hoe vind je het om bij Mei te werken?
Ik vind een goede sfeer op kantoor heel belangrijk. De sfeer bij Mei is lekker informeel en de collega’s zijn heel betrokken, iedereen weet wat er speelt. Ik vind het ook gezellig om samen te (tafel)voetballen en na het werk nog iets te gaan drinken. En soms een lekker muziekje aan tijdens het werk.
Wat is je favoriete Mei project waaraan je hebt gewerkt?
Van Scye010 heb ik het meest geleerd, maar Weeshuis Gouda vond ik het leukst om aan te werken. Een uniek gebouw met een bijzondere geschiedenis, en een hele uitdagende puzzel om daar een nieuw programma in te passen.
Heb je nog een tip voor mensen die bij Mei willen werken?
Je moet wel een beetje flexibel zijn en kunnen werken in een dynamische omgeving.
Laatste vraag: Mei in drie woorden?
Jong, informeel en dynamisch.

Behind the scenes:

Maquette in de maak

3 x 3 meter
Behind the scenes:

Een week van een projectarchitect bij Mei

Je begint de week op maandagochtend met het planningsoverleg. Je werkt aan meerdere projecten. Voor een transformatieproject beleg je dinsdag met het interne ontwerpteam een scrumsessie om een belangrijk ontwerpvraagstuk op te lossen. Voor een ander project ben je op de bouwplaats in overleg met de uitvoerende partijen in verband met de esthetische begeleiding. Om de vergunningsaanvraag van een nieuw project zo soepel mogelijk te laten verlopen heb je woensdag een afspraak bij de gemeente. Soms ga je alleen op pad, de andere keer samen met een senior architect of bouwkundige. Je stuurt een team van junior architecten aan om deelontwerpen uit te zoeken. Tussendoor overleg je met het PR-team over een publicatie van een project waar jij een belangrijke bijdrage aan hebt geleverd. Bruisende werkdagen, maar je geniet ook even van de rust tijdens de verse en gezamenlijke lunch. Aan het eind van de week heb je alle projecten weer een stuk verder gebracht, en heb je, samen met de opdrachtgever, een belangrijke knoop doorgehakt. Misschien is dit wel een goed moment om met je collega’s een borrel te gaan drinken of een potje tafelvoetbal te spelen.

Behind the scenes:

Op de bouw

Bij Fenix I
Behind the scenes:

Teamexcursie 2018

Antwerpen here we come

Lekker lunchen

Zin om een keer aan te schuiven?
Aan onze elf meter lange lunchtafel genieten we elke dag met het hele team van een verse gezamenlijke lunch. Wil je ook een keertje mee-eten? Goed plan! Bel Carmen en vertel waarom je graag kennis zou willen maken met Mei. Wie weet zien we elkaar snel.
Behind the scenes:

Archicup 2018

Winnaar poule A!