Ga direct naar de inhoud

VT wonen – In de hemel van Rotterdam

Een mooie uitgebreide publicatie in VT wonen magazine (editie december 2018) waar er een kijkje wordt genomen in de indrukwekkende, riante loft van Hanneke en Wouter die in de Schiecentrale in Rotterdam wonen.

Met een erg leuke verwijzing naar Robert Winkel en Mei!

“Zó veel mogelijkheden

In eerste instantie gingen we kijken bij Pakhuis Sint Job, hier pal achter. Een fraai oud pand dat helemaal is gerenoveerd door Robert Winkel van Mei architects and planners. Hij is inmiddels internationaal bekend om zijn specialiteit: het verbouwen van oude industriële gebouwen tot lofts. De appartementen in het pakhuis waren prachtig, alleen hadden de lofts met balkon maar aan één kant invallend licht en enkel in de ochtend zon. Daardoor twijfelden we. We besloten ook maar even hier te kijken, hoewel ik vooraf had gezegd dat ik per se niet in nieuwbouw wilde wonen. Maar goed, dit gebouw is deel van de eveneens door Winkel herontwikkelde Schiecentrale, een voormalige energiecentrale, dus we dachten: wie weet. 

We kwamen het appartement binnen en zagen aan twee kanten ramen van vloer tot plafond, sensationele panorama’s, een riant oppervlak en de mogelijkheid om de ruimte helemaal zelf in te delen… Binnen vijf minuten namen we een optie tot koop! “

Bekijk de hele foto reportage van hier.