Ga direct naar de inhoud

Verkoopevent SAWA groot succes

De 39 koopwoningen in SAWA zijn sinds een week in de verkoop! Afgelopen vrijdag 12 november bezochten ruim 200 potentiele kopers het verkoopevenement, dat in tijdvakken verspreid over de dag plaatsvond in ons kantoorcafé Nice Place. Aanwezig waren ontwikkelaars Nice Developers en ERA Contour, net als Kettner Makelaardij en Mei, om alle vragen van geïnteresseerden te beantwoorden. Het evenement werd door De Wijde Blik Communicatie georganiseerd.

01 slides

Tijdens het evenement werd de gloednieuwe verkoopbrochure, die werd gemaakt van ‘groeipapier’ met bloemzaadjes, uitgedeeld aan bezoekers. Er was ruimte om vragen te stellen over het wonen in een duurzaam en houten gebouw – zowel op bouwkundig als financieel gebied. En op een groot scherm konden bezoekers in VR om het gebouw en door hun voorkeurswoning lopen. Zo kregen de geïnteresseerden een duidelijk beeld van bijvoorbeeld het levendige gezamenlijke dek, de plaatsing in de omgeving, de lichtinval en het waanzinnige uitzicht over het water. Ieder tijdvak eindigde met een bezoek aan de locatie, waar de bouw van SAWA in het tweede kwartaal van 2022 zal beginnen.

Foto’s van de dag zijn te vinden in de slider. Heb je het evenement gemist, maar wil je wel graag in SAWA wonen? Dan kun je de digitale woningzoeker raadplegen voor alle verschillende woningtypes en plattegronden. Je hebt nog tot 24 november 12.00 uur om je in te schrijven voor een woning, via www.woneninsawa.nl.

Gerelateerd project

SAWA

Het gezondste gebouw van Nederland