trainee

Ik werk bij Mei omdat de serieuze en (Rotterdamse) no-nonsense aanpak resulteert in kwalitatief goede gebouwen die relevantie hebben voor de plek waar ze staan. Mei is dan ook de uitgelezen plek om waardevolle ervaring op te doen over de juiste aanpak gedurende alle fases binnen een project.

Mijn favoriete gebouw is één die een duidelijke toegevoegde waarde heeft op verschillende niveaus; zoals een  kwalitatief hoge standaard en relevantie voor de omgeving. Kortom, een gebouw dat mensen aantrekt en met een goed gevoel achterlaat.

Ik ben trots op de weg die mij naar Mei heeft geleid. Zo ben ik in begonnen aan de TU in Delft, heb ik een uitstapje naar Australië gemaakt, aan verschillende projecten gewerkt die verder reiken dan architectuur, om vervolgens mijn bachelor te halen en nu een halfjaar te mogen werken bij Mei. Ik zie het als een mooie basis om straks aan mijn master te beginnen!

Thomas behaalde in 2017 zijn Bachelor in Architectuur aan de TU Delft, waarna hij zijn stage bij Mei architects and planners begon. Hierna start hij met zijn Master.