trainee

Ik werk bij Mei omdat Mei veel mogelijkheden biedt voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van innovatieve concepten. Anderzijds kan ik bij Mei facetten van de bouw ontdekken waar Mei veel ervaring in heeft, namelijk herbestemming en gebiedsontwikkeling. Hierbij leer ik de projecten in een bredere context te bekijken.

Mijn favoriete gebouw van de nieuwbouw is SAWA. Van de herbestemmingsprojecten ben ik toch wel het meeste onder de indruk van het Rijksmonument Jobsveem en Fenix I. Beide projecten zijn een mooi voorbeeld van hoe een nieuwe bestemming is vormgegeven zonder de oude context van het bestaande pand te verliezen. Zo zien we de behoeftes van de stad op een mooie manier behartigd worden zonder dat de bebouwde omgeving zijn karakter verliest.

Ik ben trots op mijn houding richting de ‘Waarom’ vraag, het belang van wat we doen, welke waarde het toevoegt en de energie die ik daarvan krijg.

Seda is begonnen met de studie Bouwkunde (niveau 4) op het MBO in Rijssen, waarna zij is doorgestroomd naar de studie business building and technology (Bouwkunde) op het Saxion, waar zij nu in haar derde jaar zit. Voor de minor ‘project ontwikkeling in vastgoed’ is Seda naar Rotterdam verhuisd. Naast haar studie heeft Seda veel ervaring opgedaan met opdrachten als BIM-modelleur.