Ga direct naar de inhoud

Sanne van Beek PR & marketing

Ik werk bij Mei omdat Mei en ik een gemeenschappelijke deler hebben: we willen de wereld wat beter achterlaten dan we haar hebben gevonden. Ik vind het bijzonder hoe Mei het voortouw neemt op het gebied van innovatieve en duurzame projecten, zoals SAWA.

Mijn favoriete gebouw is de Bank of Georgia headquarters in Tbilisi. Dit gebouw heeft veel indruk op me gemaakt toen ik deze bezocht in 2018. De architect Chakhava houdt in zijn projecten rekening met de natuur van de omgeving en heeft er bijvoorbeeld bij dit project ervoor gekozen het gebouw geheel van de grond te tillen om de natuur onder het gebouw vrij spel te geven. Maar Kengo Kuma vind ik op het gebied van innovatieve houtbouw ook zeer indrukwekkend.

Ik ben het meest trots op mijn werkervaring bij bijzondere opdrachtgevers in Berlijn, Amsterdam en nu Rotterdam.

Sanne van Beek heeft Cultureel Erfgoed gestudeerd aan de Reinwardt Academie in Amsterdam. Daarna heeft ze bij Architectuur Museum Het Schip in Amsterdam gewerkt als evenementen coordinator en intirim marketing medewerker. Sanne werkt sinds maart 2021 bij de PR & Communicatie afdeling van Mei.