trainee

Ik werk bij Mei omdat ikeerst nog kennis wil maken met de praktijk voor ik aan mijn master architectuur ga beginnen. Bij Mei werk ik als stagiair mee aan echte projecten! Ik kan mijn vaardigheden toepassen en verdiepen; leer nieuwe mensen, ontwerptechnieken en programma’s kennen; en kom erachter wat voor architect ik wil zijn. Na een half jaar werken als stagiair bij een breed georiënteerd architectenbureau als Mei, kan ik volgend jaar bewust aan mijn master beginnen.

Mijn favoriete gebouw is La Bibliotheca Sant Antoni in Barcelona, van RCR Arquitectes. Deze bibliotheek in het centrum van Barcelona is zowel architectuur als een stedenbouwkundige ingreep. Het gebouw doorbreekt een klassiek gesloten bouwblok en maakt de binnenplaats toegankelijk voor de gemeenschap. De warme en verbindende factor die een subtiele architectonische verandering kan hebben, is voor mij de schoonheid van het vak.

 Ik ben trots op mijn keuze om niet meteen door te gaan met studeren. Na drie intensieve jaren studeren aan de TU Delft vind ik het belangrijk om te reflecteren. Met een helder beeld van wie ik wil worden, wil ik beginnen aan mijn master.

Jasmijn heeft haar bachelor bouwkunde aan de TU Delft behaald met Honours Certificate