junior stedenbouwkundige

Ik werk bij Mei omdat ik altijd verschillende projecten van Mei heb geadoreerd. Door de jaren heen ben ik Mei gaan zien als een inspirerende werkomgeving en daarom wilde ik graag onderdeel worden van het vooruitstrevende team.

Mijn favoriete gebouw is het Carbide and Carbon Building in Chicago. Toen ik er in 2016 toevallig langsliep bewonderde ik het gebouw heel erg en dat heeft me nooit meer echt losgelaten. Het is een donkergroene toren van 153 meter hoog in Downtown, verwerkt met zwart graniet als basis, getint terracotta over de gehele toren en de de afgeslankte top is gemaakt van bladgoud. In Nederland is mijn favoriete gebouw momenteel De Kroon van Rapp+Rapp in Den Haag.

Ik ben het meest trots op mijn familie en de alsmaar blijvende support en liefde.

Hugo heeft Ruimtelijke Ordening en Planologie gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens deze studie heeft hij een stedenbouwkundige stage gelopen bij Studio Hartzema en is hij afgestudeerd bij de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Na zijn studie heeft Hugo in een tussenjaar een tijd in Brussel gewerkt bij taktyk, een bureau voor stedenbouw en landschapsarchitectuur. Vervolgens startte hij zijn master stedenbouw aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.