technisch architect

Ik werk bij Mei omdat ze aan het begin van een nieuw tijdperk staan met het combineren van BIM, 3D en herontwikkelen van gebouwen. Hier wil ik meer over leren en een nog grotere uitdaging aangaan met veel verschillende disciplines. Mei heeft ook mooie mogelijkheden om veel te leren en dingen te doen die een verschil kunnen maken.

Mijn favoriete gebouw is The Fenix Lofts I in Rotterdam (NL), door het verbazingwekkend stoere uiterlijk en door de geschiedenis over de oorspronkelijke San Francisco (Fenix) loods voor en na de oorlog.

Ik ben het meest trots op dat ik me zover opgewerkt heb om technisch architect te worden, dat ik gewaardeerd word door het team en zo’n mooie kans krijg bij Mei.

Frank heeft een diploma MBO Bouwkunde behaald en vervolgens een klein jaar Bouwkunde gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Bij Dura Vermeer Bouw begon Frank als junior BIM modelleur en werd hij direct betrokken bij de wereld van BIM en 3D modelleren, wat zijn interesse hierin aanwakkerde. Hij werkte bij Klunder Architecten voordat hij bij Mei begon, en leerde daar veel over detailleren en engineering.