Ga direct naar de inhoud

Ceylan Yazici ontwerper

Ik werk bij Mei omdat ik het mooi vind hoe het bedrijf zicht bezig houdt met zowel nieuwbouw als transformatie. Een interessante combinatie waar ik als stagiair veel kan leren door de diversiteit van de projecten. Tijdens mijn eerste kennismaking met het bedrijf voelde ik gelijk dat het goed zat. Goede communicatie, leuke mensen en een goede sfeer op kantoor. Ik heb het gevoel dat ik hier erg veel ga leren en ik ben erg dankbaar dat Mei mij deze kans biedt.

Mijn favoriete gebouw is de Meelfabriek in leiden. Omdat ik zelf uit Leiden kom en regelmatig langs de Meelfabriek rijd, is het plan om de Meelfabriek te behouden en te transformeren in mijn ogen iets wat niet veel beter kan. Het is echt een gebouw wat Leiden kenmerkt en het behouden ervan is voor iedereen een uitkomst.

Ik ben het meest trots op de ontwikkeling die ik in de laatste jaren heb gemaakt. Ik hoop dat ik bij Mei veel kan leren op zowel puur theoretisch gebied, als kennis in het echte werkveld.

Ceylan is begonnen op de mavo, waarna hij doorstroomde naar de havo. Vervolgens is hij naar Den Haag gegaan om de opleiding HBO bouwkunde te volgen, waar hij op dit moment in zijn 3e jaar zit. Ceylan hoopt na het afronden van zijn bachelor door te studeren om uiteindelijk architect te worden.