trainee

Ik werk bij Mei omdat dit een bureau is dat nooit stil zal staan, Mei architecten blijft meebewegen met de veranderende vraag naar architectuur, vooral met innovatie in herbestemming, transformatie en duurzaamheid. Dit prikkelt mijn enthousiasme voor architectuur enorm en wakkert mijn motivatie aan om mij te ontwikkelen tot een succesvolle architect.

Mijn favoriete gebouw is Casa de Vidro van Lina Bo Bardi, een prachtig glazen huis als een boomhut, in het midden van de jungle.

Ik ben het meest trots op mijn drive om continu te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik heb al veel mooie ervaringen op de werkvloer kunnen opdoen door altijd alles uit de kast te halen.

Na het afronden van haar vwo heeft Bente bij architectenbureau Studioninedots in Amsterdam gewerkt als trainee. Aansluitend reisde ze een half jaar alleen door landen als Vietnam, Indonesië en Thailand. Ze werkte vervolgens een tijdje als freelance-tekenaar bij E-Conic in Amsterdam, gespecialiseerd in het verduurzamen en creëren van e-homes. Momenteel zit Bente in het 3ejaar van haar Bachelor Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft, waarna ze een mastersopleiding in Architectuur gaat starten.