Ga direct naar de inhoud

SAWA wint International Design Awards 2021

SAWA is verkozen als winnaar tijdens de 15e editie van de International Design Awards (IDA)! De IDA bestaat om uitzonderlijke design-visionairs te erkennen en vieren, en om opkomend talent in architectuur, interieur, product, grafisch en modeontwerp wereldwijd te ontdekken. Uit duizenden inzendingen van ontwerpers over de hele wereld werd SAWA winnaar in de categorie Architectuur / Duurzaam Wonen / Groen.

Wat de jury het meest opvalt, is de veerkracht van design thinking ten opzichte van de grote uitdagingen waar onze samenleving voor staat. SAWA is “striving to make a difference in the health of the planet, revealing the compassionate nature of the collective design community.”

Met de IDA 2021 is SAWA inmiddels maar liefst zeven keer bekroond voor haar unieke constructie en waarden op het gebied van duurzaamheid, gemeenschap en aanpassingsvermogen. Het project blijft professionals over de hele wereld imponeren en inspireren en blijkt een voorbeeld te zijn voor toekomstige generaties. We kunnen niet wachten om de komende maanden te starten met de bouw!

Bekijk de inzending hier: SAWA / Mei Architects and Planners (idesignawards.com)

Gerelateerd project

SAWA

Het gezondste gebouw van Nederland