Ga direct naar de inhoud

SAWA finalist A+ Sustainability Awards

SAWA is gekozen als finalist voor de A+ Sustainability Awards! Een gerenommeerde jury van toonaangevende duurzaamheidsexperts uit de hele wereld heeft alle ingediende projecten beoordeeld en vijf finalisten geselecteerd, waaronder SAWA, in de categorie “Unbuilt Sustainable Residential Project”. Naast een jurywinnaar roept Architizer het publiek op om een Popular Choice Award Winner te kiezen.

We zijn super enthousiast dat we zo ver zijn gekomen, maar we hebben JOUW stem nodig om een winnaar te worden! Steun een duurzamere gebouwde omgeving en neem een paar seconden de tijd om je STEM uit te brengen. Stemmen voor de Popular Choice Awards kan nog tot 12 mei.

Stem op SAWA

Breng je stem uit en steun onze ambitie voor een meer duurzame en circulaire toekomst in de architectuur.

De ontwerp- en bouwindustrie is verantwoordelijk voor bijna 40% van de koolstofuitstoot wereldwijd. Hoewel de meeste architecten het erover eens zijn dat we moeten werken aan meer duurzame bouwpraktijken, is het een uitdaging om een universele duurzaamheidsmaatstaf voor architectuur wereldwijd vast te stellen. Er zijn vele manieren waarop een gebouw als “groen” kan worden beschouwd, en een breed scala aan definities voor “duurzaam ontwerp”, afhankelijk van een groot aantal factoren zoals geografie, regelgeving van nationale en lokale overheden, lokale klimaat- en milieukenmerken, sociaaleconomie, gemeenschapscultuur en meer.

De nieuwe A+Sustainability Awards willen architectuur- en ontwerpbureaus onderscheiden die actief werken aan een duurzamere gebouwde omgeving en zijn gericht op het honoreren van projecten die de grenzen verleggen en een positief precedent vormen voor groenere bouwpraktijken in hun specifieke regio en de rest van de wereld. Een gerenommeerde jury van toonaangevende duurzaamheidsexperts uit de hele wereld beoordeelde alle ingediende projecten en selecteerde vijf finalisten, waaronder SAWA, in de categorie “Unbuilt Sustainable Residential Project”.

Meer informatie

SAWA

Het gezondste gebouw van Nederland