Ga direct naar de inhoud

‘Rotterdam en Mei’, tentoonstelling in OMI

Op 17 september 2020 opent de tentoonstelling ‘Rotterdam en Mei’ bij gallerie OMI. De tentoonstelling belicht de grootste Rotterdamse projecten die Mei door de jaren heen heeft gerealiseerd, waaronder de award-winning transformatie van Fenix I, het Jobsveem pakhuis, de renovatie van de Lijnbaan en het nieuwe McDonald’s paviljoen. In de expo worden prachtige nieuwe foto’s door Ossip van Duivenbode getoond, net als originele materialen en gedetailleerde schaalmodellen van de diverse projecten.

‘Mei geeft telkens een eigenzinnige invulling aan de verschillende tijdslagen in de stad. In de expositie is er aandacht voor hun werk en werkwijze; een bijzondere combinatie van renovatie, herbestemming en vernieuwing.’

De tentoonstelling is te bezoeken van 17 september t/m 21 november 2020, tijdens de openingstijden van OMI Rotterdam. Tijdens de Dag van de Architectuur Rotterdam, op zaterdag 12 september, is de tentoonstelling alvast als preview te bekijken. Meer informatie is te vinden op de website van OMI.