Ga direct naar de inhoud

Roommate gezocht voor ons nieuwe kantoor in Fenixdocks!

Nederland Rotterdam 3 mei 2018.
In 2019 verhuist Mei naar een nóg stoerder kantoor: Fenixdocks in het door ons ontworpen Fenix I in Katendrecht. En we zoeken nog een roommate – of beter gezegd office buddy – om kantoorruimte mee te delen. Want wat is er gaver dan samen kantoor houden op deze bruisende en creatieve plek in Rotterdam?
 
Katendrecht heeft een bewogen geschiedenis, barst van de energie en is vol potentie voor ondernemers en bewoners. In de omgeving vind je de Fenix Food Factory, hippe tentjes aan het Deliplein en Rotterdamse cultuuriconen zoals Conny Janssen danst en Circus Rotjeknor. En Hotel New York ligt op een steenworp afstand…
Waarom naar Fenix I? De transformatie van deze voormalig grootste opslagloods ter wereld is nu al spraakmakend. Het loftgevoel staat centraal, en het uitzicht over Rotterdam en de Maas is spectaculair.
 
Spreekt het jou ook aan om te werken in deze stoere en inspirerende omgeving? We zoeken nog een dynamisch bedrijf om ons kantoor mee te delen en denken aan een bedrijf dat actief is in de creatieve sector. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf dat ons kan aanvullen en inspireren, bijvoorbeeld webdesigners, grafisch ontwerpers of een communicatiebureau. Er is ruimte beschikbaar vanaf ca. 75 m2 tot 250 m2.
Nieuwsgierig geworden? Bezoek www.fenixdocks.nl voor meer info.
(foto’s: Ossip van Duivenbode | Ries van Wendel de Joode)