Ga direct naar de inhoud

PROVADA 2017: Mei is er weer bij

Ook dit jaar is Mei er weer bij op de PROVADA vastgoedbeurs! Op deze grootste vastgoedbeurs in Nederland zal ons bureau worden vertegenwoordigd door teamleden die u alle ins en outs kunnen vertellen over onze gerealiseerde en nieuwe projecten. Mei is te vinden op het Transformatieplein (Hal 11, stand 11), dat bovendien dit jaar wordt geopend met o.a. een presentatie door Robert Winkel en WHD directeur Martin Rietveld over de succesvolle ontwikkelingen van Mei & WHD in Gouda.

Het Transformatieplein, georganiseerd door De Architect, Vastgoedmarkt en Cobouw, richt zich dit jaar op gebiedsontwikkeling. Hoe kunnen we lastige plekken in de stad weer levendig krijgen? Met gerealiseerde gebiedstransformaties als de Schiecentrale in Rotterdam, en nieuwe projecten als het OPG-terrein in Utrecht staat Mei klaar om antwoord op deze vraag te geven en onze effectieve en slimme werkwijze bij transformatie van ‘het bestaande’ toe te lichten.

Ben jij op zoek naar kennis en inspiratie, en ben je in het bijzonder geïnteresseerd in wat Mei doet aan transformatieprojecten? Laat het ons weten, dan kunnen wij voor jou een persoonlijk gesprek met iemand van het Mei-team inplannen. Mail hiervoor naar pr@mei-arch.eu.

De PROVADA vindt plaats van 30 mei t/m 1 juni 2017 in de RAI in Amsterdam. Het Transformatieplein is in Hal 11, stand 11.

Op dinsdag 30 mei om 10:30 uur wordt de Vastgoedmarkt Transformatieplein geopend met een presentatie door Robert Winkel samen met Martin Rietveld, directeur White House Development (WHD).

Voor meer informatie en het volledige programma, kijk op http://www.transformatieplein.nl/