Ga direct naar de inhoud

Open drinks: Mei opent de deuren

Op donderdag 7 juli openen we onze deuren voor een informele kennismaking met Mei, onze werkwijze en collega’s. Robert Winkel, oprichter van Mei, geeft een lezing over het innovatieve houtbouwproject SAWA, wat eind dit jaar gebouwd wordt. Laat je inspireren en maak kennis met vakgenoten! We sluiten af met een borrel in ons kantoorcafé Nice Place.

Alvast een kijkje achter de schermen nemen? Op https://mei-arch.eu/over-mei/ vertellen we je waar Mei voor staat, maak je kennis met ons team en zie je hoe we werken. Hier vind je al onze actuele vacatures. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

SAWA westgevel terrassen

Programma

16:00 – Open bureau: zie waar we werken
17:30 – SAWA lezing (NL) door Robert Winkel
18:30 – Afsluitende borrel in Nice Place

Praktische informatie

Vanaf 16:00 uur ben je welkom op ons kantoor in de Schiecentrale: Schiehavenkade 150 in Rotterdam. Rond 17:15 uur verhuizen we naar onze bruine ‘kantoorkroeg’ Nice Place aan de overkant van de straat, bij Westzeedijk 467. Aanmelden is fijn, maar je bent van harte welkom om op elk moment binnen te lopen.

Meld je aan:

Naam(Vereist)
Kies waaraan je wilt deelnemen (meerdere onderdelen mogelijk)
Nieuwsbrief

Lees ook

Over Mei

Mei architects and planners realiseert toonaangevende projecten in binnen- en buitenland. Aan de basis van ons werk ligt respect voor de omgeving: voor de historie van de plek, de huidige…

Team Mei voor Jobsveem