Ga direct naar de inhoud

Onze website is genomineerd voor The Lovie Awards!

Onze prachtige nieuwe website, ontwikkeld door Level Level, is genomineerd voor de prestigieuze Lovie Awards! Deze prijs is de enige echte pan-Europese award voor online excellentie. In de categorie ‘Lifestyle’ is, naast de website voor Mei, ook de Vitra Office Chair Finder genomineerd. Het is nu aan het publiek: breng je stem uit!

Direct-navigatie links

Met een missie om de gloednieuwe website een frisse look & feel te geven, navigatie te verbeteren én de site duidelijker en informatiever te maken, hebben we begin dit jaar een nieuw platform ontwikkeld dat onze visie en waarden perfect uitstraalt. Na deze intensieve periode van ontwikkelen, testen en het in gebruik nemen van de gloednieuwe website zijn we enorm trots op deze nominatie. Vind jij ook dat onze website deze prijs verdient? Je hebt nog tot 6 oktober om je stem uit te brengen.

“De nieuwe website sluit naadloos aan bij het karakter en de core values. Het is in één oogopslag duidelijk waar Mei architects and planners voor staat en welke expertise ze in huis heeft.”

Level Level, website ontwikkelaar

Meer weten over het ontwerp van onze website? Lees hier het persbericht van de lancering terug.