Ga direct naar de inhoud

Mei ontwerpt Max & Moore

Aan de Asterweg in Amsterdam ontwerpt Mei een nieuw modern en duurzaam kantorencomplex van 10.000 m2. Het complex bestaat uit twee, door een brug verbonden volumes: Max en Moore. Passend binnen het industriële karakter van de omgeving Buiksloterham krijgen Max & Moore een robuuste uitstraling. Het gebouw zal voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsvoorschriften om in aanmerking te komen voor een BREEAM Excellent certificaat. De gebouwen worden geheel energieneutraal; krijgen een WKO-installatie en PV-panelen op het dak en in de gevel.

Met Max & Moore streven we naar het creëren van een gezonde en groene werkomgeving. Het toepassen van natuur is daarom integraal onderdeel van het ontwerp. Het gebouw krijgt dakterrassen, wintertuinen en groene gordijngevels. Hierdoor beschikt vrijwel iedere verdieping over een unieke buitenruimte.

Naar verwachting zal de bouw begin 2020 van start gaan. Tot die tijd wordt de locatie van Max en Moore gebruikt door de pop-up Oumuamua, een plek waar werken, eten en cultuur samenkomen.

Meer informatie en beelden over het project op maxenmoore.com