Ga direct naar de inhoud

Mei groeit, jij bloeit

Samen groeien we verder, jij en Mei. Bij Mei krijgt talent namelijk alle ruimte om verder te ontwikkelen. Wij zíen jouw expertise, toewijding en leergierigheid en beantwoorden dit met voldoende uitdaging en groeimogelijkheden. Wij vinden jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, omdat niet alleen jij, maar ook jouw team daar baat bij heeft: Mei groeit wanneer jij bloeit.

Samen staan we sterker, samen komen we verder. Leren is daarom een onlosmakelijk onderdeel van werken bij Mei. Met dit als doel richtten we Mei Academy op, waarin je niet alleen aan ons gezamenlijke, maar ook aan jouw eigen portfolio werkt. Zo houd je de regie over jouw ontwikkeling, neem je verantwoordelijkheid en kies je bewust een richting. Hier kun je leren en floreren! Bij Mei is het dus nooit saai. En door te investeren in nieuwe kennis, blijven we bovendien wendbaar en in staat in te spelen op veranderingen. Nieuwsgierigheid vinden we daarom een belangrijke eigenschap. Schroom niet om te vragen, je kunt er alleen maar van groeien. Laten we dat samen doen, door te investeren in jou en Mei!

Teamsfoto voor het Jobsveem

Lees meer

Werken bij Mei

Welkom bij Mei.We are your friends! In ons stoere kantoor in de Schiecentrale in Rotterdam werken wij elke dag samen aan gave projecten. Op deze pagina krijg je een indruk…

Team Mei voor Jobsveem