Ga direct naar de inhoud

Twee nieuwe associates naast Robert Winkel

Per 1 januari 2017 maken Michiel van Loon en Robert Platje als associate partners deel uit van Mei architects and planners. Zij kennen de Mei cultuur op-en-top van binnen en buiten. Samen met oprichter Robert Winkel zullen zij invulling geven aan de uitbreiding van de opdrachtenportefeuille van Mei in Nederland en over de grenzen. Ze gaan deze uitdaging vol enthousiasme aan, en zullen blijven werken aan innovatieve en duurzame oplossingen van architectonische betekenis die gezonde woon- en werk communities stimuleren.

Robert Platje is sinds 2000 werkzaam bij Mei als projectmanager en bouwtechnoloog. Robert is Breeam-NL expert. Hij deelt graag zijn kennis op het gebied van bouwtechnologie. Zo is hij o.a. gastdocent bij de TU Delft. Robert was onder meer verantwoordelijk voor de technische uitwerking van woontoren De Verkenner in Utrecht. Hij is nu projectleider van Fenix I in Katendrecht, een groot transformatie en nieuwbouw project, volledig uitgewerkt in BIM.

Michiel van Loon werkt sinds 2012 als architect bij Mei. Michiel’s portfolio bestaat onder meer uit de veelbesproken en prijswinnende McDonald’s op de Coolsingel in Rotterdam en Fenix I in Katendrecht. Op dit moment werkt hij aan de herontwikkeling van het OPG-terrein in Utrecht en de transformatie van Weeshuis Gouda tot luxe hotel en appartementen. Michiel geeft regelmatig lezingen.

De foto van Robert Platje, Robert Winkel en Michiel van Loon is gemaakt op de bouwplaats van Fenix I, het ‘project in uitvoering’ waar zij alle drie intensief bij betrokken zijn.