Ga direct naar de inhoud

Lancering nieuwe Mei website

Vol trots kondigen we aan dat de nieuwe website is gelanceerd. Ontdek de nieuwe site op www.mei-arch.eu.

Met een missie om de gloednieuwe website een frisse look&feel te geven, navigatie te verbeteren én de site duidelijker en informatiever te maken, hebben we een nieuw platform ontwikkeld dat onze visie en waarden perfect uitstraalt. Na de intensieve voorbereidingen van bijna een jaar zijn we verheugd om de nieuwe website officieel te onthullen.

Mei included

De nieuwe website sluit naadloos aan op de esthetiek van Mei en geeft ons de kans om onze filosofie nog beter uit te dragen. Ons werk wordt op een magazine-achtige wijze getoond, aan de hand van onze vijf Core values: context, community, nieuwe esthetiek, flexibiliteit en nieuwe waarden.

Hiermee tonen we de impact van ons werk op de maatschappij, laten we zien hoe we ontwerpen met respect voor de omgeving, en waarderen we de geschiedenis van de locatie, de bestaande context, en de toekomstige leefomgeving.

Divisies

Door onze expertise op het gebied van transformatie van architectonisch erfgoed, nieuwbouwprojecten en stedenbouwkundige strategieën onder de aandacht te brengen, kunnen we nu nog beter laten zien aan welke toonaangevende projecten we werken in binnen- en buitenland.

Wat is er NIEUW op onze website?

  • Core Values: leer meer over hoe onze ontwerpen bijdragen aan sociale en ecologische duurzaamheid
  • Zoeken: laat de krachtige zoekmachine je helpen door de informatie en projecten te bladeren
  • Portfolio: doe inspiratie op door de nieuwe frisse presentatie van onze toonaangevende werken
  • Google Webstories: laat je verrassen door de interactieve Google Webstories die in de site verweven zijn
  • Werken bij Mei: geniet van een compleet nieuwe en verrijkte Werken bij Mei webpagina en leer meer over ons team en onze activiteiten buiten het kantoor

Er volgt meer…

  • Mei in uitvoering: een glimp van de nieuwste projecten waar we aan werken
  • Qu’est-ce que tu dis? Was steht hier? Om onze buitenlandse relaties beter van dienst te zijn, volgt er een Franse en Duitse versie…
  • In de komende maanden zullen we de website blijven verbeteren door nieuwe informatie en functies toe te voegen. Keep an eye on Mei!

De Mei site is gebouwd door Level Level. Bekijk de website nu op: www.mei-arch.eu. Als je vragen, suggesties of opmerkingen hebt, neem dan contact op. We helpen je graag verder.

Lees ook

Over Mei

Mei architects and planners realiseert toonaangevende projecten in binnen- en buitenland. Aan de basis van ons werk ligt respect voor de omgeving: voor de historie van de plek, de huidige…

Team Mei voor Jobsveem