Ga direct naar de inhoud

INCL e-book

Namens het hele INCL. team en Mei, hartelijk dank voor je interesse in het boek ‘Included’.

e-book Included

Toch het échte boek kopen?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van het e-book en wil je de gedrukte versie toch op je boekenplank? Bestel dan de fantastische offsetdrukversie via onze website: mei-arch.eu/included of koop hem in een toonaangevende boekhandel.

Disclaimer

Wij geven je hierbij toestemming om een exemplaar van het Included e-book te downloaden, op te slaan en te lezen. Uiteraard zijn er voorwaarden verbonden aan deze gratis download. Dit e-book is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik en is auteursrechtelijk beschermd. Bij download van dit e-book stem je in met de volgende voorwaarden:

  • Het e-book is alleen bestemd voor persoonlijke gebruik en mag niet worden verspreid, gekopieerd, gereproduceerd of op enige andere wijze openbaar gemaakt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende(n).
  • Het is niet toegestaan om dit e-book te delen met anderen, hetzij digitaal, gedrukt of op enige andere manier. Het kopiëren, lenen, uitlenen, doorsturen of delen van dit e-book of de download link met derden is strikt verboden.
  • Elke schending van deze voorwaarden kan leiden tot juridische gevolgen, waaronder aansprakelijkheid voor schade en gerechtelijke stappen op grond van het toepasselijke auteursrecht en andere wetten.

Door dit e-book te downloaden, verklaar je dat je deze disclaimer hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van deze voorwaarden en het beschermen van het auteursrecht van de inhoud.

Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar: pr@mei-arch.eu