Ga direct naar de inhoud

Nieuwe pagina: Werken bij Mei!

Mei architects and planners is het eerste architectenbureau in Nederland dat een specifieke HR-pagina heeft toegevoegd aan de website.

In veel branches is een HR-pagina al gebruikelijk, echter nog niet in architectenland. Veel architectenbureaus ervaren wel dat het in de huidige markt knap lastig is om goed personeel te vinden. Vooral projectarchitecten met rond de vier jaar ervaring zijn door de crisisjaren schaars geworden. Vanuit werkzoekenden is er ook veel behoefte om meer over de betreffende (interne) organisaties te weten te kunnen komen.

Op onze pagina ‘Werken bij Mei’, die zowel een Nederlandstalige als een Engelstalige variant kent, zijn naast de actuele vacatures en de contactgegevens van de HR-manager, diverse fun facts over het team en behind-the-scenes foto’s te vinden. Ook een maandelijks wisselend interview met een Mei-medewerker, een Instagram-feed en veel toffe video’s vormen vaste items op de site. Je krijgt echt een goede indruk hoe een werkweek bij Mei er uit kan zien. En dat is behoorlijk afwisselend!

Check it out!