Ga direct naar de inhoud

Hier groeit SAWA!

Volg de voortgang van de bouw van SAWA

De bouwteams van ERA Contour en Derix werken hard en de houten constructie van SAWA vordert snel. Bijna wekelijks wordt een nieuwe verdieping aan de houten structuur van SAWA toegevoegd.

Wat SAWA onderscheidt, is de innovatieve bouwmethode waarbij alle gebouwonderdelen prefab en gefaseerd op de bouwplaats arriveren en direct worden verwerkt. Doordat vrijwel alles wordt geschroefd, heerst er een opmerkelijke serene rust op de bouwplaats, met enkel het geluid van accuboren en sporadisch een hamer. Deze bouwmethode is niet alleen efficiënt, maar zorgt er tevens voor dat de overlast van de bouw tot een minimum beperkt wordt. En dat is extra fijn, aangezien SAWA in het hart van de drukke stadswijk, het Lloydkwartier, wordt gebouwd.

01 slides

Ben je benieuwd en wil je de vorderingen van SAWA graag met eigen ogen zien?

De bouwactiviteiten zijn goed zichtbaar vanaf de straat, dus fiets, loop of rij een keer langs.
Ben je met een groep studenten of professionals en wil je een toelichting van de architect of ontwikkelaar? Mail dan naar pr@mei-arch.eu en laat ons weten wanneer en met wie je komt en wat jullie vraag of interesse is.

NB. We doen ons best om iedereen aandacht te geven, we zullen je mail in ieder geval beantwoorden. Het aantal aanvragen is echter dermate hoog, dat we niet iedereen persoonlijk kunnen ontvangen en te woord staan.

Meer informatie

SAWA

Het gezondste gebouw van Nederland