Notice: As we are looking for a Dutch speaking modeller/draftsman, the text below is in Dutch.

Mei architects and planners is op zoek naar een ervaren BIM-modelleur/Autocad-tekenaar voor uitdagende projecten

Wij zijn op zoek naar een ervaren technisch tekenaar voor een uitdagend transformatieproject. Heb jij aantoonbare Autocad- en Revitskills, spreek en schrijf jij vloeiend Nederlands? Dan is Mei op zoek naar jou!
Jouw profiel
Je bent snel van begrip, kan goed anticiperen en je kan goed zelfstandig en gestructureerd werken. Waarbij jouw skills passen bij ons bureau: wij maken aansprekende plannen vanuit een sterk concept. Gedurfd, helder en identiteitsvol.
Je voldoet aan de volgende opleidings- en ervaringseisen:

  • Een afgeronde, relevantie WO- of HBO-opleiding;
  • Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare, vergelijkbare werkervaring;
  • Kennis van wet- en regelgeving;
  • Goede softwarekennis en –skills: AutoCAD, Revit, SketchUp en InDesign;
  • Je beschikt over uitstekend analytisch en onderzoekend vermogen;
  • Je bent zelfstandig maar kunt ook goed uit de voeten als teamplayer;
  • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré;
  • Affiniteit met architectuur is een pré;
  • Op projectbasis en als freelancer is bespreekbaar.

Over Mei architects and planners

Mei architects and planners is een ondernemend, kennisintensief bureau uit Rotterdam met ongeveer 30 professionals, dat zich zowel nationaal als internationaal richt op herbestemming, nieuwbouw en stedenbouwkundige strategieën. Momenteel zijn wij actief bezig met verschillende gebiedsontwikkelingen waaronder Den Haag, Utrecht, Gouda en Moskou. Onze cultuur kenmerkt zich als sociaal, informeel, hard werken, open en ambitieus. Iedereen doet bij ons mee en er is volop ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden marktconforme beloning en een positie waarin je als professional snel kan groeien door mee te werken aan aansprekende en bijzondere projecten. Daarnaast bieden wij een werkomgeving met superleuke collega’s, elke dag een verse en gezamenlijke lunch en regelmatig borrels en bureauexcursies.

Op dit moment werkt Mei aan diverse ambitieuze projecten, kijk op www.mei-arch.eu voor een indruk van ons werk en voor meer informatie.

Interesse in deze functie?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV, een korte motivatie en je portfolio (max 8 MB) naar jobs@mei-arch.eu t.a.v. Carmen Aanen-Meuldijk o.v.v. ‘vacature technisch tekenaar’.