Ga direct naar de inhoud

Vacancy: Trainee architecture (NL)

Please note: because we are currently looking for a Dutch-speaking candidate, the text below is in Dutch

Mei architects and planners is op zoek naar een enthousiaste en talentvolle trainee met een hands-on mentaliteit. Heb je uitstekende ontwerp- en presentatievaardigheden en wil je graag bijdragen aan onze award winning architectuur? Mei is dan zeker op zoek naar jou!

Periode
De traineeship is voor een periode van minimaal 5 maanden, te beginnen in augustus/september 2021.

De ideale kandidaat:
* Heeft een academische achtergrond;
* Is een teamspeler;
* Voelt zich thuis in een dynamische en energieke werkomgeving;
* Is een getalenteerde ontwerper;
* Heeft een passie voor architectuur en techniek;
* Heeft goede communicatieve vaardigheden;
* Heeft een hands-on mentaliteit;
* Heeft softwarevaardigheden: Revit, SketchUp, Enscape, Adobe Creative Suite (ervaring met AutoCad is een plus).

Over Mei
Mei architects and planners is een internationaal opererend architectenbureau in Rotterdam, met brede expertise op het gebied van herbestemming, gebiedsontwikkeling en innovatieve nieuwbouw concepten. Met een gedreven team van ongeveer 40 professionals werken we momenteel aan verschillende ambitieuze projecten, zoals houten woongebouw SAWA in Rotterdam of het stedenbouwkundige plan van het Kabeldistrict in Delft. Je kunt ons verder kennen van bijvoorbeeld de prijswinnende Fenix I, de Schiecentrale en McDonald’s Coolsingel in Rotterdam. Onze kantoorsfeer is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Neem een ​​kijkje op www.mei-arch.eu/werken-bij-mei voor meer info over ons kantoor, team en andere leuke feiten!

Herken jij jezelf?
Stuur je motivatiebrief, CV en je portfolio (maximaal 8 MB bestandsgrootte) naar os HR-team via jobs@mei-arch.eu. Graag in de onderwerpregel ‘Traineeship’ vermelden.