Ga direct naar de inhoud

Vacancy: medior PR & Communication employee (NL)

Note: Since we are looking for a Dutch speaking (or Dutch learning!) candidate, the text below is in Dutch.

Ben jij een kei in communicatie, word je enthousiast van mensen, architectuur en vind je het belangrijk om bij te dragen aan een betere leefomgeving en duurzame toekomst? Mei architects and planners is per 1 september 2024 op zoek naar een medior PR & Communicatie medewerker voor 24 – 32 uur per week.

In deze uitdagende mediorfunctie ben je verantwoordelijk voor in- en externe communicatie rondom Mei. Je bent actief betrokken bij de ontwikkeling van projecten en zorgt dat Mei nog sterker op de kaart wordt gezet. In je werkzaamheden zal je onder andere actief bijdragen aan het uitbouwen van de bekendheid van het portfolio van Mei. Je creëert content in beeld en tekst voor website, pers, social media en award inzendingen en de opmaak van drukwerk en presentaties. Je assisteert bij de organisatie van events, excursies en rondleidingen. Je werkt vooral op het kantoor van Mei en je gaat regelmatig de deur uit voor bijvoorbeeld een project bezoek, video/foto opname op locatie of feestelijke award uitreiking.

Direct-navigatie links

Onze ideale collega:

  • Heeft affiniteit met architectuur, design en cultuur;
  • Kan zich de kernwaarden van Mei eigen maken;
  • Heeft ervaring met en is creatief in het schrijven van teksten voor ondermeer website, persuitingen, tenders, award inzendingen en social media;
  • Heeft oog voor detail en gevoel voor vormgeving, om commerciële presentaties en communicatie-uitingen op te maken;
  • Haalt energie uit het organiseren van bijeenkomsten en ontvangst van gasten;
  • Heeft ervaring met Adobe Creative Suite (InDesign en Photoshop). WordPress en MailChimp is een pré;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (bij voorkeur moedertaal) en de Engelse taal eveneens in woord en geschrift;
  • Heeft bij voorkeur een opleiding Marketing & Communicatie afgerond (minimaal HBO) minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

In deze functie wordt nieuwsgierigheid, creativiteit en het tonen van initiatief gewaardeerd. Je werkt zelfstandig en ontvangt inhoudelijke input rechtstreeks van de directie. Het is in deze functie noodzakelijk dat je snel kunt schakelen, overzicht weet te houden, en over een goed verantwoordelijkheidsgevoel beschikt, zodat je (ook onder strakke deadlines) zelfstandig taken weet in te plannen en af te ronden.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende job waarin veel flexibiliteit en vrijheid geboden wordt, en waarin je samenwerkt met een internationaal, jong en gedreven team. Flexibele werktijden zijn bespreekbaar. De overeenkomst kan op basis van loondienst of freelance contract worden ingevuld. We bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao voor architectenbureaus. Afhankelijk van jouw ervaring ligt het salaris tussen de 3.300 en 3.800 euro (op basis van een full-time dienstverband).

Over Mei

Mei architects and planners is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouw concepten. Mei is koploper op het gebied van Paris Proof, biobased en circulair ontwerpen.

Binnen een gemotiveerd team van ongeveer 25 internationale professionals kan jij snel groeien. Je zal aan de hand van de 5 kernwaarden van Mei, werken aan bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zoals het unieke houten woongebouw SAWA in Rotterdam, het Kabeldistrict in Delft of verschillende herbestemmingsprojecten in Duitsland zoals de Gasometer in Münster. Onze projecten worden regelmatig bekroond en met het hele team gevierd. Fenix I in Rotterdam heeft al meer dan 20 awards op zijn naam staan en ook SAWA heeft al vele internationale awards gewonnen. De sfeer op kantoor is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en van elkaar te leren.

Enthousiast geworden?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV via het sollicitatieformulier. Alleen sollicitaties via dit online formulier worden in behandeling genomen.
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mieke Winkel: m.winkel@mei-arch.eu

De sluitingsdatum van de vacature is 1 augustus 2024.

Direct-navigatie links