Ga direct naar de inhoud

Vacancy: Urban Designer

Please note: as we are looking for a Dutch speaking candidate, the text below is in Dutch.

Mei architects and planners is op zoek naar een creatieve en leergierige junior voor ons stedenbouwkundige team. Wil jij werken op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en architectuur? En word je enthousiast van de prijswinnende projecten van Mei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Direct-navigatie links

Jouw profiel

Je hebt een passie voor stedenbouw en affiniteit met architectuur. Na afronding van een bouw-gerelateerde opleiding aan een Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst, heb je inmiddels enkele jaren werkervaring opgedaan. Jouw vaardigheden maken dat je goed kunt samenwerken en communiceren met de verschillende experts binnen jouw team.

Wanneer je in het stedenbouwkundige team van Mei aan herstructureringsopgaven en masterplannen werkt, gebruik je jouw analytisch en onderzoekend vermogen en stel je je flexibel op. Je haalt plezier uit ontwerpend onderzoek en deelstudies op diverse schaalniveaus. Daarbij studeer je op gebouwtypologieën, analyseer je de context en maak en beheer je de rekenmodellen.

Vanuit verbeeldingskracht maak je visualisaties, begeleid je het maken van maquettes en stel je presentaties op. Hierbij ga je accuraat, zorgvuldig en doelgericht aan de slag. Je hebt een open en toegankelijke persoonlijkheid. Je kan goed uit de voeten met software zoals SketchUp, AdobeCS. Het is daarnaast fijn als je kennis en ervaring hebt met Revit en Enscape. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (of bent dit aan het leren) en kan ook goed uit de voeten met Engels.

Waarom kom je werken bij Mei?

Binnen een gemotiveerd team van ongeveer 45 internationale professionals kan jij snel groeien. Je werkt aan bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zoals het Kabeldistrict in Delft. Onze projecten worden regelmatig bekroond en met het hele team gevierd.

Onze cultuur kenmerkt zich door de manier waarop wij samenwerkenonze ambitie voor vernieuwende en verbindende architectuur en de ruimte die jij krijgt om te groeien. Via ons interne opleidingsprogramma ‘Mei Academy’ organiseren we regelmatig cursussen, lezingen en excursies. Natuurlijk zijn er ook regelmatig borrels, zodat je je collega’s snel goed leert kennen. Neem een kijkje op onze ‘Werken bij Mei’-pagina voor meer info over ons kantoor, team en andere leuke feiten!

Voor de arbeidsvoorwaarden hanteren wij de CAO voor architectenbureaus. Afhankelijk van jouw ervaring bieden wij een salaris tussen 2.500 en 3.000 euro (op basis van een full-time dienstverband).

Enthousiast?

Stuur dan je CV, een korte motivatie en je portfolio via de button hieronder.

Direct-navigatie links