Ga direct naar de inhoud

Vacancy: Junior designer / architect (NL)

Note: Since we are looking for a Dutch speaking (or Dutch learning!) architect, the text below is in Dutch.

Mei architects and planners is op zoek naar een talentvolle en gemotiveerde junior ontwerper/architect. Ga je een uitdaging niet uit de weg? En word je enthousiast van de prijswinnende projecten van Mei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mei architects and planners is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouw concepten. Mei is koploper op het gebied van Paris Proof, biobased en circulair ontwerpen.

Direct-navigatie links

Jouw profiel

Je bent een ambitieuze, leergierige professional die effectief en nauwkeurig werkt. Na afronding van een bouw gerelateerde opleiding aan een Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst, heb je misschien al wat werkervaring opgedaan, of tijdens jouw studie in de vorm van een werkstage. Je hebt een open en toegankelijke persoonlijkheid en kan goed samenwerken met je team, maar kan ook prima zelfstandig aan de slag. Met frisse ideeën en inspirerende energie wil je meewerken aan selecties, uitdagende ontwerpopgaven en het realiseren van spraakmakende projecten.

Wanneer je in het team van Mei aan transformatie- nieuwbouw of stedenbouwkundige plannen werkt, gebruik je jouw analytisch en onderzoekend vermogen en stel je je flexibel op. Voor het werken aan presentaties, tekeningen en visualisaties kun je goed uit de voeten met software zoals SketchUp, AutoCAD en AdobeCS. Kennis en ervaring betreft Revit is een pré. Je beheerst de Nederlandse taal volledig in woord en geschrift en je kunt je ook verstaanbaar maken in het Engels.

Waarom kom je werken bij Mei?

Binnen een gemotiveerd team van ongeveer 25 internationale professionals kan jij snel groeien. Je zal aan de hand van de 5 kernwaarden van Mei, werken aan bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zoals het unieke houten woongebouw SAWA in Rotterdam, het Kabeldistrict in Delft of verschillende herbestemmingsprojecten in Duitsland zoals de Gasometer in Münster. Onze projecten worden regelmatig bekroond en met het hele team gevierd. Fenix I in Rotterdam heeft al meer dan 20 awards op zijn naam staan en ook SAWA heeft al vele internationale awards gewonnen.

Onze cultuur kenmerkt zich door de manier waarop wij samenwerkenonze ambitie voor vernieuwende en verbindende architectuur en de ruimte die jij krijgt om te groeien. Via ons interne opleidingsprogramma ‘Mei Academy’ organiseren we regelmatig cursussen, lezingen en excursies. Natuurlijk zijn er ook regelmatig borrels, zodat je je collega’s snel goed leert kennen. Neem een kijkje op onze ‘Werken bij Mei’-pagina voor meer info over ons kantoor, team en andere leuke feiten!

Enthousiast?

Stuur dan je CV, een korte motivatie en je portfolio via onderstaande link.

Direct-navigatie links

In week 27 zal een selectie van kandidaten plaatsvinden waarna een uitnodiging voor een 1e kennismaking via e-mail zal volgen. De vacature zal vervolgens worden gesloten.