Note: as we are looking for a Dutch-speaking candidate, the text below is in Dutch

 

Mei architects and planners zoekt junior ontwerper

Mei architects and planners is een internationaal en prijswinnend bureau in Rotterdam, dat zich richt op transformatieprojecten, innovatieve nieuwbouw en stedelijke strategieën. Vanwege de groei van ons bedrijf zoeken we per direct een enthousiaste collega om ons team te versterken. Momenteel zijn wij actief bezig met verschillende plannen in Rotterdam, Delft, Amsterdam en bijvoorbeeld ook in Rusland. Een aantal bijzondere nieuwe projecten in Europa staan al op de planning.

Wil jij helpen met de ontwikkeling van ons gedreven en internationale team? Ga je een uitdaging niet uit de weg? En word je enthousiast van de spraakmakende en prijzen-winnende projecten van Mei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij:

Bent een ambitieuze professional die effectief en nauwkeurig werkt, leergierig is en goed kan communiceren. Je hebt een bouw-gerelateerde opleiding aan een Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst afgerond en hebt al enige jaren ervaring. Je hebt een open en toegankelijke persoonlijkheid. Je hebt passie voor architectuur en techniek. Je voelt je thuis in een team maar kan ook prima zelfstandig aan de slag.

Wanneer je in het team van Mei aan transformatie- nieuwbouw of stedenbouwkundige plannen werkt, gebruik je analytisch en onderzoekend vermogen en stel je je flexibel op. Voor het werken aan presentaties, tekeningen en visualisaties kun je goed uit de voeten met software zoals AutoCAD, SketchUp, AdobeCS. Kennis en ervaring met Revit is een pré. Je beheerst de Nederlandse taal volledig in woord en geschrift en kunt je ook verstaanbaar maken in het Engels.

 

Wij:

Bieden per direct een uitdagende job die beschikbaar is voor 32-40 uur per week. Hierin werk je aan aansprekende plannen vanuit een sterk concept. Gedurfd, helder en identiteitsvol. Met ons internationale, jonge en gedreven team van ongeveer 35 professionals werken we aan verschillende ambitieuze en prijswinnende projecten: momenteel zijn we druk bezig met de Kabelfabriek in Delft, SAWA te Rotterdam en onlangs hebben we Fenix I op Katendrecht opgeleverd. Onze kantoorsfeer is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via ons interne opleidingsprogramma “Mei Academy”. Het salaris dat we bieden is CAO-conform.

Neem een ​​kijkje op www.mei-arch.eu/werken-bij-mei voor meer info over ons kantoor, team en andere leuke feiten!

 

Enthousiast?
Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV, een korte motivatie en je portfolio (max 8 MB) naar jobs@mei-arch.eu gericht aan Carmen Aanen o.v.v. ‘vacature junior ontwerper’ in de onderwerpregel van de mail.