Ga direct naar de inhoud

Vacancy: internship PR & Communication

Please note: Since we are looking for a Dutch-speaking candidate, the text below is in Dutch.

Ben jij een kei in communicatie en word je enthousiast van mensen en architectuur? Mei architects and planners is op zoek naar een stagiair PR & Communicatie, met ingang van september 2023.

Tijdens deze uitdagende stage zorg je ervoor dat Mei nog sterker op de kaart wordt gezet. Je zal snel leren content te maken voor onze socials, website en nieuwbrieven. Daarnaast draag je bij aan het relatiebeheer van Mei, door het assisteren bij de organisatie van events, excursies en rondleidingen voor zowel huidige als nieuwe relaties uit binnen- en buitenland. Wat je uiteindelijk gaat doen is uiteraard afhankelijk van jouw talenten en leerwensen!

Direct-navigatie links

Onze ideale stagiair:

  • Is creatief in het schrijven van korte nieuwsberichten en online content voor website en social media;
  • Heeft gevoel voor vormgeving, om commerciële presentaties en aankondigingen op te maken;
  • Vindt het leuk om te assisteren bij het organiseren van events of tours en je haalt energie uit het ontvangen van gasten;
  • Is in staat om korte Engelse berichten te schrijven en internationale gasten te ontvangen;
  • Heeft bij voorkeur al ervaring met Adobe (vooral InDesign);
  • Is geïnteresseerd in design en architectuur.

Over Mei

Mei architects and planners is gevestigd in de kenmerkende Schiecentrale in het Lloydkwartier in Rotterdam. Mei is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouwconcepten.

Ons jonge en gedreven team telt ongeveer 25 internationale professionals. De sfeer op kantoor is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en van elkaar te leren. Binnen team PR heb je twee vaste collega’s waarmee je nauw samen zult werken.

Meer zien? Neem een kijkje op www.mei-arch.eu/werken-bij-mei voor meer info over ons kantoor, de diverse projecten, het team en andere leuke feiten!

Enthousiast geworden?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV via het sollicitatieformulier. Alleen sollicitaties via dit online formulier worden in behandeling genomen.
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mieke Winkel: m.winkel@mei-arch.eu.

Direct-navigatie links

Read more

Working at Mei

Welcome at Mei.We are your friends! In our cool office in the Schiecentrale in Rotterdam we work together every day on cool projects. On this page you get an impression…

Team Mei voor Jobsveem