Notice: As we are looking for a Dutch speaking architect, the text below is in Dutch.

Mei architects and planners is op zoek naar een (ervaren) stedenbouwkundige voor nieuw en uitdagend project

Wij zijn op zoek naar een (ervaren) stedenbouwkundige voor een groot, uitdagend stedenbouwkundig masterplan. Heb jij aantoonbare skills, spreek en schrijf jij vloeiend Nederlands? Dan is Mei op zoek naar jou!

Over Mei architects and planners

Mei architects and planners is een ondernemend, kennisintensief bureau uit Rotterdam met ongeveer 30 professionals, dat zich zowel nationaal als internationaal richt op herbestemming, nieuwbouw en stedenbouwkundige strategieën. Momenteel zijn wij actief bezig met verschillende gebiedsontwikkelingen waaronder Den Haag, Utrecht, Gouda en Moskou. Onze cultuur kenmerkt zich als sociaal, informeel, hard werken, open en ambitieus. Iedereen doet bij ons mee en er is volop ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden marktconforme beloning en een positie waarin je als professional snel kan groeien door mee te werken aan aansprekende en bijzondere projecten. Daarnaast bieden wij een werkomgeving met superleuke collega’s, elke dag een verse en gezamenlijke lunch en regelmatig borrels en bureauexcursies.

Op dit moment werkt Mei aan diverse ambitieuze projecten, kijk op www.mei-arch.eu voor een indruk van ons werk en voor meer informatie.

Over het project
Het project is een transformatie van een voormalig binnenstedelijk industriedistrict (120.000m2) in de Randstad naar een nieuw innovatief mixed-use masterplan met een sterk community-gevoel. Het heeft een hoge dichtheid met wonen, werken, startups en ontspanning. Door de fijnmazige openbare ruimte met referenties naar het industriële verleden, kwalitatief openbaar groen, actieve plinten en innovatieve mobiliteitsoplossingen ontstaat er een aangenaam binnenstedelijk leefklimaat. Het plan heeft een slimme fasering en is duurzaam en klimaat-adaptief ontworpen.

Jouw profiel
Wij zoeken ambitieuze professionals met een hoge mate van persoonlijke effectiviteit, leervermogen en communicatiekracht. Je bent snel van begrip, kan goed anticiperen en je kan goed zelfstandig en gestructureerd werken. Kijken we naar je vaardigheden, dan vinden wij ontwerpen erg belangrijk, daarnaast presenteren, plannen, organiseren en analytische vaardigheden. Waarbij jouw ontwerp skills passen bij ons bureau: wij maken aansprekende plannen vanuit een sterk concept. Gedurfd, helder en identiteitsvol.

Je voldoet aan de volgende opleidings- en ervaringseisen:

 • Een stedenbouwkundig gerelateerde opleiding aan een Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst;
 • Je hebt minimaal 5 tot 6 jaar gerichte, aantoonbare vergelijkbare werkervaring;
 • Goede marktkennis en kennis van wet- en regelgeving;
 • Goede softwarekennis en –skills (AutoCAD, SketchUp, AdobeCS; Revit is een pré);
 • Je beschikt over uitstekende ontwerpvaardigheden;
 • Je beschikt over uitstekend analytisch en onderzoekend vermogen;
 • Je bent positief kritisch naar jezelf en anderen;
 • Je bent zelfstandig maar kunt ook goed uit de voeten als teamplayer;
 • Je hebt uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré;
 • Je hebt passie voor innovatieve stedenbouwkundige projecten;
 • Op projectbasis en als freelancer is bespreekbaar.

Interesse in deze functie?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV, een korte motivatie en je portfolio (max 8 MB) naar jobs@mei-arch.eu t.a.v. Carmen Aanen-Meuldijk o.v.v. ‘vacature stedenbouwkundige’.