galerij-met-composieten-bergingen en geweven RVS

Opposite the front door of the living and working units and the offices of the tall narrow building, store rooms are suspended to the gallery like loose cubes. They are designed especially for this project and produced in series.
The outside of the store room consists of a synthetic composite which is completed with a UV-resistant gel coating. A steel frame is integrated in the walls. The store room is assembled to the concrete fa├žade on four points with steel consoles. The outer and inner surface finishes form a self-supporting, thermal insulated and firm unity.
In this unity the door, the window and the ventilating grid are fully integrated. The walls are 30 minutes fire retardant with reference to the existing adjacent buildings and other floors. On the inside the floor is covered with stainless steel diamond plate.