Ga direct naar de inhoud

Disclaimer

De website van Mei architects and planners is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Mei kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de getoonde informatie of voor de gevolgen van gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Leveringsvoorwaarden digitale bestanden
De informatie welke is verzonden met, of door middel van email-berichten is alleen bestemd voor de geadresseerden. Deze informatie mag niet aan derden ter beschikking worden gesteld of op enigerlei wijze openbaar worden gemaakt, tenzij daar onze nadrukkelijke toestemming voor is verleend.  Voor problemen en/of gevolgschades in elke mogelijk vorm, die kunnen ontstaan door het ontvangen of gebruiken van deze informatie of het niet tijdig aankomen van het email-bericht, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Copyright
Mei deelt kennis graag. Wij vragen je echter wel respectvol om te gaan met dit intellectueel eigendom. Als je geïnteresseerd bent en meer wilt weten, neem gerust contact met ons op via 010 425 2222 of pr@mei-arch.eu.