Ga direct naar de inhoud

De Generaal X Conny Janssen Danst

Na de oplevering van De Generaal in Rijswijk vorige maand, gaf Conny Janssen Danst een unieke performance in één van de appartementen van het getransformeerde gebouw. De samenwerking tussen Mei en Conny Janssen Danst is een ode aan de culturele sector, die hard is getroffen tijdens de coronacrisis. Tijdens een improvisatiesessie brachten de dansers de ruimte tot leven. De Generaal toonde zich met de overdadig grote raampartijen en het verbluffende uitzicht de perfecte setting voor de haast filmische dansbewegingen van de professionele dansers.

De Generaal, het voormalige hoofdkantoor van de belastingdienst, werd afgelopen jaar getransformeerd tot royaal, flexibel en duurzaam appartementengebouw voor jonge mensen en senioren. Door toevoeging van een waanzinnige glazen gevel hebben alle woningen een prachtig uitzicht over de stad. Meer weten over het ontwerp van De Generaal? Klik dan hier.

Voorafgaand aan de improvisatiesessie zijn er in De Generaal tevens fragmenten opgenomen uit de gloednieuwe choreografie van de productie FRAMED, die vanaf 24 maart als speciaal gemonteerde digitale versie ‘on demand’ te bezoeken is. Support de culturele sector en koop kaarten voor de digitale tournee hier.

This content is available after accepting the cookies.