Ga direct naar de inhoud

Bouwupdate Max & Moore

De constructie van Max & Moore nadert voltooiing! Deze spraakmakende kantoorgebouwen in Amsterdam, ontworpen in opdracht van Being Development en COD, worden binnenkort gebruikt door creatieve, productieve ondernemers die graag in een gezonde en natuurinclusieve omgeving werken.

Beide gebouwen hebben een eigen karakter, maar staan met elkaar in verbinding door gedeelde functies en een groene pergola-brug. In de plint sluiten voorzieningen aan op de publieke ruimte en voorziet het in een levendig programma. Grote overheaddeuren van maar liefst 7,2 meter breed en 4 meter hoog zorgen dat het in- en exterieur in elkaar overlopen, en gebruikers van het gebouw zich zowel binnen als buiten in een prettige, groene omgeving bevinden.

01 slides

Op dit moment zijn bij Max, het hoogste gebouw, de gevelpanelen (waaronder PV-panelen) en betonnen elementen geplaatst. Bij de gevel van Moore is het witte beton geplaatst. Ook de terrassen, de fietsenstalling en de plantenbakken in de patio’s zijn al een heel eind. In de komende maanden volgen de witte PV-panelen van Moore, en wordt ook de vliesgevel in de plint van Max aangebracht. Naar verwachting wordt het project medio dit jaar opgeleverd.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de renders en toelichting op het ontwerp hier. Op de website van Being is een livestream van de bouw te volgen.

Gerelateerd project

Max & Moore

Spraakmakende werkgebouwen voor de pioniers van Buiksloterham
Groen plein voor Max & Moore