Ga direct naar de inhoud

Bimmen met Mei & Powered by EGM

Woensdag 11 november organiseerden Mei architects and planners & Powered by EGM gezamenlijk een lunchlezing over Fenixlofts en de totstandkoming van het BIM-model.

De tribune was zeer goed gevuld. Achtereenvolgens namen Robert Winkel en Robert Platje van Mei en Johan van Es van Powered by EGM het woord. Robert Winkel lichtte het ontwerp toe, de transformatie van de bestaande Fenixloods en de lofts die in nauw overleg met betrokken kopers tot stand zijn gekomen. Robert Platje sprak daarna over ‘Bimmen met Mei’ en de ervaringen van Mei in de samenwerking met de modelleurs van Powered by EGM: de grote flexibiliteit in het schakelen, zowel in BIM-kennis als in fte’s. Johan van Es vertelde daarna zijn kant van het verhaal, hoe hij en de andere EGM-ers het hadden ervaren om samen met Mei aan de fenixlofts te werken.

Aan het eind was er nog een teaser: De aanwezigen konden met een Oculus Rift bril het BIM-model in een Virtual Reality omgeving ervaren. Niet alleen een toegevoegde waarde voor diegenen die aan het project werken, maar vooral ook straks voor de kopers.

De conclusie was eensgezind: Powered by EGM en Mei architects and planners hebben ervaren dat BIM verbindt!