Op donderdag 14 november geeft Michiel van Loon in samenwerking met Joris Quaedflieg van BSP (Bureau Stedelijke Planning) en Matthijs van ’t Hoff (stedenbouwkundige) de praktijkgerichte masterclass: “Toekomstbestendige bedrijfsruimten in de stad” in het Kabeldistrict.

De masterclass haakt aan op een actueel thema, dat bij veel gemeenten speelt: hoe slim om te gaan met functiemenging en verdichting van woningen en bedrijven in de stad. Naast een aantal internationale case studies, ligt de focus op het Kabeldistrict in Delft. Een project in ontwikkeling van Mei in opdracht van KondorWessels Vastgoed en Amvest, waarbij de maakindustrie (dus niet enkel kantoorgebouwen) integreert in de stedelijke gebiedsontwikkeling.

De masterclass is interessant is voor zowel ontwikkelaars, corporaties, vastgoedeigenaren én beleidsadviseurs en projectmanagers van gemeenten. De presentaties en caseworkshop zorgen voor direct toepasbare kennis voor deze vakgebieden.

Meer informatie over de masterclass, het programma en hoe ervoor aan te melden, vind je hier: https://www.stedplan.nl/bsp-masterclass-toekomstbestendige-bedrijfsruimten-in-de-stad/

Ben je geïnteresseerd, maar kan je de 14e niet? Laat het ons dan weten via pr@mei-arch.eu. We hebben voornemens om de masterclass vaker te gaan geven, dus dan houden we je op de hoogte.