Zig Zag City

De Confectiefabriek is opgenomen in het programma van architectuurfestival Zig Zag City in Rotterdam. Deze confectiefabriek wordt omgevormd tot woongebouw met 25 loftwoningen, naar een ontwerp van Mei. De gevel wordt in oude glorie hersteld, inclusief de gemetselde dakrand, oorspronkelijk raamindeling en statige entree. Voor ZigZagCity maakte Joshua Thies een geluidskunstwerk dat is geïnspireerd op de geschiedenis van het pand. Het nu nog lege gebouw wordt gevuld met hedendaagse geluiden die de fabriek weer tot leven brengt. Leg jouw oor tegen het…

Workshop detailleren

Studievereniging Stylos organiseert samen met Bouwen met Staal een workshop voor studenten over bouwtechnische detailleren in de utiliteitsbouw. Bouwen met Staal heeft Robert Platje – de ‘bouwtechnoloog van Mei architects and planners’ – gevraagd een bijdrage te leveren aan deze workshop. Robert Platje zal veel voorbeelden uit de praktijk van Mei architects behandelen.

Excursie Antwerpen

Op donderdag 28 juni zijn wij (helaas) niet op kantoor… we zijn met het hele Mei team een dag inspiratie aan het opdoen bij onze zuiderburen in Antwerpen!

Archicup 2018

Mei gaat op 30 juni weer voetballen om de befaamde Rotterdamse Archicup 2018. Kom je ons aanmoedigen?