architect

Ik werk bij Mei omdat de filosofie mij intrigeert – de focus van het design proces ligt op de gebruiker, waarnaast er ook veel oog is voor detail. Het is uitdagend en inspirerend om te werken met bestaande gebouwen die historische waarde en kwalitatief hoogwaardige karakteristieken bezitten. Door nauwkeurige uitwerking kunnen deze kenmerken succesvol worden geïntegreerd in hedendaags design. Deze samenkomst van oud en nieuw brengt uitzonderlijke ontwerpen voort waar de gebruiker van kan genieten. Dit waardeer ik het meest in mijn vak, en ik ben daarom zeer blij dat ik dit kan nastreven bij Mei.

Mijn favoriete gebouw is net zo moeilijk te kiezen als mijn favoriete kleur, onmogelijk dus. Ik bewonder gebouwen die mij rust en opwinding tegelijkertijd kunnen laten beleven.

Ik ben trots op mijn nieuwsgierigheid. Dit heeft mij op veel plekken gebracht, veel bijzondere mensen laten ontmoeten, de wil gegeven om te streven naar meer. Ik zie mijn rol als architect dan ook als volgt: blijf uitdagen, stel vragen, en verleg je grenzen.